top of page

Over ons

Stratégie, Développement et Export

CCI%20FRANCE%20BELGIQUE%20-%20ASSEMBLEE%
Eric Van Den Berghe
Eric Van Den Berghe
Founder & Director
Logo Linkedin.png

Strategie, Ontwikkeling en Export

Stradex International staat voor u klaar, in het Nederlands, in het Frans en/of in het Engels. Wij helpen u graag met uw plannen voor verdere ontwikkeling, zij het voor de korte-, de middellange-, of de lange termijn, en met het opstellen van uw lokale en/of internationale business strategieën.

Met meer dan 19 jaar ervaring in het begeleiden van vele agro & food bedrijven bij hun exportactiviteiten, hebben wij uitstekende kennis van de verschillende markten en hun mogelijkheden. Tevens hebben wij in de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreid en waardevol netwerk opgebouwd in alle industriële sectoren.

 

Dankzij onze know-how, die wij met name hebben verworven door veldwerk, begrijpen wij als geen ander welke obstakels en uitdagingen op de loer liggen voor bedrijven die hun exportactiviteiten willen ontwikkelen: menselijke vraagstukken, commerciële ondersteuning, productaanpassingen, het beheersen van verschillende talen, tijdgebrek, onvoldoende kennis over andere business culturen, gebrek aan inzicht in administratieve procedures, …

 

Wij zijn in staat om met korte deadlines te werken en in veeleisende omgevingen. Onze uitmuntende organisatorische skills, onze marktkennis en ons uitgebreid netwerk maken ons een geliefde partner bij bedrijven die zich verder willen ontwikkelen. Wij zetten onze kennis en vaardigheden graag in om ook u van dienst te zijn.

bottom of page